Elins kristallkula

Se Assassin’s Creed online på Blockbuster

Hitta Assassin’s Creed på Blockbuster.se!
Hitta Assassin’s Creed på Blockbuster.se!

Det är ingen som är omedveten om svenskarnas kärlek för film. På en fredagskväll vill man gärna mysa i soffan med en skål snacks och en riktigt spännande film. Filmtittandet är en sorts underhållning som både kan vara avkopplande, nervkittlande och komisk beroende på vad man bestämmer sig för att titta på. Oavsett vem man är finns det därför alltid en genre som passar någon, och med alla de miljontals filmer som har släppts kan man räkna med ett hav av valmöjligheter.

Tidigare var det vanligt att man körde ner till videobutiken för att låna sina filmer, men tider förändras och numera vill man hellre titta på filmer online. Det är både enkelt och smidigare på varje sätt och vis, då man inte längre behöver slösa på så mycket tid, bensin eller pengar. Skippa därför videobutiken och ta istället direkt en sväng över till Blockbuster för ett utomordentligt sortiment av filmer.

Spelet som tog världen med storm

En film som man bara inte får missa är just Assassin’s Creed, historien som är baserad på det otroligt populära spelen av samma namn. Det första spelet blev så populärt att det numera finns över 13 spel i serien och det släpps konstant nya. Visst var det då endast en tidsfråga innan spelet skulle komma att bli en filmserie.

Filmen utspelar sig i nutiden då gentekniken har kommit så långt att man numera klarar av att låsa upp minnen från flera generationer sedan genom en persons gener. Huvudkaraktären som man får följa i filmen går under namnet Callum Lynch, och genom den tidigare nämnda gentekniken får han reda på att han under 1400-talets Spanien var del av en hemlig grupp vid namn Assassin’s Creed.

Denne vetskap ger Callum tillgång till extra skicklighet och egenskaper som tillåter honom att stå upp mot Templar, en organisation som vill kontrollera mänskligheten genom att få tag i ”The Apple”. Enheten som på svenska översätts till ”Äpplet” kontrollerar människors fria vilja, och den som har fått tag på Äpplet kommer därför att kunna härska över hela världen. Vem kommer att hitta äpplet först och är världen verkligen på väg mot sin undergång?

Få tillgång till spännande filmer på Blockbuster

Assassin’s Creed och ett helt hav av andra filmer kan man lätt få tag på hos Blockbuster. Denne streamingtjänst är fantastisk på så sätt att man inte behöver binda upp sig. Man betalar enbart för de filmerna som man hyr istället för att betala en fast summa varje månad. Detta betyder att man kan skapa ett konto helt gratis redan idag och inte behöva betala en krona tills man väl hyr en film. Om man enbart är intresserad av Assassin’s Creed kan man därför sticka över till Blockbuster och bara betala för den här filmen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats