Elins kristallkula

Kryssningar som är perfekta för familjer, vänner och kollegor

Kryssningar som är perfekta för familjer, vänner och kollegor!
Kryssningar som är perfekta för familjer, vänner och kollegor!

Att ge sig ut på en kryssning kan enkelt bli ett äventyr som uppskattas av alla oavsett hur gammal man är. De som har åldern inne kan njuta av en drink i baren och blicka ut över den otroliga utsikten, medan de lite yngre kan hoppa i bollhavet och ta del av de många aktiviteter som kryssningen har att erbjuda. Självfallet ser alla kryssningar inte likadana ut, och om man verkligen vill slå på stort bör man satsa på en semester med DFDS. Tack vare deras tjänster kommer man att få uppleva en oförglömlig resa som ens familj, vänner, kollegor och självfallet en själv kommer att älska.

En mångsidig färja

En positiv aspekt med färjorna hos DFDS är just att de är så mångsidiga. Man kan åka på en kryssning med detta bolag om man vill fira jul, nyår eller om man helt enkelt vill tillbringa sommarledigheten uti det blå. Det spelar ingen roll om man ger sig iväg solo, med familjen, med vänner eller med sina kollegor. Det finns alltid någonting spännande att upptäcka och ta del av.

Inför just nyårsfirandet kan en kryssning höja stämningen så otroligt mycket. Här kan man njuta av ett glas champagne, bli bjuden på en gourmetmiddag och dessutom tillbringa en hel dag i Oslo. Om det fortfarande är juletider kan man istället bjuda in alla sina kollegor på en julmiddag ombord på båten. Kryssningarna hos DFDS är alltså perfekta för de flesta typer av event och evenemang.

 

En kryssning kan bli ett äventyr!
En kryssning kan bli ett äventyr!

Inkludera familjen

Alla aktiviteter på båten är speciellt utformade för att alla i familjen ska kunna ta del av allt det roliga. De som har åldern inne kan exempelvis sitta i caféet och njuta av alla de godsaker som detta har att erbjuda medan barnen kan ha roligt i lekhörnan.

För en aktivitet som hela familjen kan vara med på, varför inte testa på Bubble Zone? Det här är en plats på färjan där man stöter på simbassänger, jacuzzier samt till och med en bastu. Det här är verkligen en perfekt plats för hela familjen att njuta av.

Om man har valt att åka Oslobåten tillsammans med sin familj får man hela sju timmar att tillbringa på norsk mark. Båten stannar till i hamnen 9:45 på morgonen, och man har därefter hela dagen på sig att utforska Oslo tillsammans med familjen.Varför inte sticka ut på en shoppingrunda, strosa runt i hamnen eller sätta sig ner på ett trevligt café för att njuta av alla de godsaker som Norge har att erbjuda. Det finns så mycket att se som man inte bör gå miste om ifall man vill ha en trevlig semester tillsammen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats